Thin White Line Thin Red Line Ambulance Sweden Fire&Rescue Sweden

 

Om oss

Allt startade med Facebookgruppen Ambulance Sweden, Brandman Sverige och Police Sweden som initierades unbder hösten 2015. Ambulancesweden.se drivs av personal som arbetar inom blåljusyrkena. Vi har även ett nära samarbete med Policesweden.com som drivs av två poliser i västra Sverige.

Vår vision är att uppnå större förståelse och gemenskap mellan blåljusyrkena (ambulans, räddningstjänst samt polis) men även att nå ut till allmänheten som vi arbetar för. En metod för att skapa större förståelsen mellan de olika yrkesgrupperna är att tillhandahålla "thin line"-produkter där överskottet kommer att användas för olika aktiviteter som gynnar oss på fältet.

Ambulance Sweden, Brandman Sverige och Police Sweden har bidragit till insamlingarna för Polisen i Fredrika, Brandmannen Anders i Märsta, Brandmannen Lasse i Örkelljunga och Brandmannen "Krille" i Munkedal genom att använda överskottet från försäljningen av "thin line" produkterna till förmån för de anhöriga samt minnesgåvor till kollegorna.

Under hösten 2016 kommer en insamlingsstiftelse startas till förmån för oss som arbetar inom de viktiga samhällsfunktionerna. De insamlade pengarna kommer att användas för att premiera oss på fältet i olika former.

Hjälp oss att hjälpa genom att bära The Thin Red (Räddningstjänst), White(Ambulans) och Blue line (Polis) produkterna

Free Pro Konsult Tallsättravägen 115 184 61 Åkersberga Org.nr 6510168971 info@thinredline.se 0702152463